فکت کوینز

آموزش جامع بلاک چین و ارزهای دیجیتال

فکت کوینز

آموزش جامع بلاک چین و ارزهای دیجیتال

فکت کوینز

''فکت کوینز'' حاصل تلاش یک تیم متخصص وعلاقمند درزمینه بلاک چین وارزهای دیجیتال است که سعی می کند مقالات آموزش های مرتبط را با کیفیت بالا به علم اندوزان ارائه نماید وب سایت www.factcoins.com

طبقه بندی موضوعی

۲۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

 

 

اثبات ظرفیت (PoC) ، الگوریتم اجماعی است که در بلاکچین استفاده می شود و به دستگاه های استخراج در شبکه امکان می دهد تا از فضای موجود هارددیسک خود برای تصمیم گیری در مورد استخراج و تأیید تراکنش ها استفاده کنند.

مزیت اصلی سیستم PoC کارایی آن در مقایسه با سیستم های اثبات کار (PoW) و اثبات سهام (PoS) است.

 

اثبات ظرفیت چیست؟

Proof-of-Capacity الگوریتم اجماعی است که در آن ماینرها برای شرکت در تأیید تراکنش ها ، هارد دیسک های خود را “برنامه ریزی” می کنند. به عبارت دیگر ، ماینرها قبل از شروع استخراج ، راه حل های پازل استخراج را محاسبه و ذخیره می کنند.

برخی از راه حلها وجود دارد که سریعتر از راه حلهای دیگر بدست خواهد آمد و اینها راه حلهایی هستند که در دور اجماع انتخاب می شوند. به این ماینرها بلاک اعطا می شود و از این رو سکه های قابل استفاده به آنها تعلق می گیرد.

 

اثبات ظرفیت به جای استفاده از منابع محاسباتی ، از فضای موجود دیسک استفاده می کند.

اثبات ظرفیت به جای استفاده از منابع محاسباتی ، از فضای موجود دیسک استفاده می کند.

 

 

این راه حل ها باید از قبل محاسبه شوند زیرا حل آنها در زمان واقعی بسیار پیچیده است. علاوه بر این ، زمان بلوک واقعاً کوتاه است. به همین دلیل است که راه حل های الگوریتم هش باید قبل از آن ذخیره شوند.

راهی که یک ماینر قادر است شانس خود را برای برنده شدن در پاداش بلوک افزایش دهد ، این است که مطمئن شود بیشترین راه حل ذخیره شده بر روی هارد دیسک های خود را دارد.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.

  • فکت کوینز کوینز

 

فضای ارزهای رمزپایه از زمان اولین تراکنش بلاکچین در شبکه بیت کوین بسیار تغییر کرده است. همراه با الگوریتم های مشهور Proof of Work و Proof of Stake ، سازوکارهای اجماع دیگری با روش های جایگزین برای رسیدن به اجماع در یک سیستم بلاکچین پیشنهاد شده است.در این مقاله به بررسی الگوریتم اثبات اعتبار می پردازیم.

 

مروری بر الگوریتم های اجماع

 

در حال حاضر الگوریتم اجماع PoW که توسط بیت کوین استفاده شده است. قابل اعتمادترین و ایمن ترین الگوریتم توافق است. با این حال اثبات کار ، مقیاس پذیر نیست.  بلاک چین های مبتنی بر PoW عملکرد محدودی از نظر تعداد تراکنش در ثانیه (TPS) دارند.

 

چنین محدودیتی مربوط به این واقعیت است که بیت کوین به شبکه توزیع شده ای از گره ها متکی است .که باید به توافق برسند و در مورد شرایط فعلی بلاکچین توافق کنند. یعنی قبل از تأیید بلاک جدیدی از تراکنش ها ، باید توسط اکثر گره های شبکه تأیید شود. بنابراین ، اثبات کار توانایی استفاده در مقیاس بزرگتر را محدود می کند.

 

در رابطه با میزان تعداد تراکنش در ثانیه ، بلاکچین های PoS معمولاً عملکرد بهتری نسبت به بیت کوین دارند.

با این حال ، شبکه های PoS هم موفق به حل مسئله مقیاس پذیری نشده اند.

PoA در حال حاضر به عنوان یک گزینه کارآمدتر ،قادر به انجام تراکنش های بسیار بیشتری در ثانیه است.

 

 


یک زنجیره بلوک مبتنی بر Proof-Of-Authority یک راه حل متمرکز ، اما کارآمد و مصرف انرژی کمتر است.


 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.

  • فکت کوینز کوینز

 

 

 

الگوریتم های اجماع بخشی اساسی از فناوری بلاکچین هستند. از آنها برای اطمینان از یکسان بودن “زنجیره اصلی” در هر گره از شبکه استفاده می شود. که این امر منجر به یک وضعیت سازگار در بلاکچین می شود. طبق گفته آندریاس آندوپولوس ( کارآفرین  در زمینه فناوری) ، الگوریتم های اجماع رشته جدیدی را در زمینه علوم کامپیوتر شکل داده اند.در این مقاله به بررسی اثبات زمان سپری شده  می پردازیم.

 

معرفی الگوریتم اثبات زمان سپری شده (PoET)

PoET در سال 2016 توسط غول تولید تراشه (اینتل) به عنوان یک سازوکار اجماع کارآمد در درجه اول برای شبکه های بلاکچین مجاز توسعه داده شد. PoET اکنون الگوی اجماعی انتخابی برای چارچوب Hyperledger  است و ابزاری محبوب برای پیاده سازی و آزمایش سیستم های توزیع شده است.

مقایسه با اثبات کار

اثبات زمان سپری شده (PoET) جایگزینی کارآمد برای اثبات کار (PoW) است. در مورد PoW ، برای ایجاد بلاک و انتشار پیام به سایر گره های شبکه ، نیازمند محاسبات هستیم. این محاسبات گران قیمت هستند زیرا هزینه ای را برای برق استفاده شده توسط سخت افزار ویژه استخراج (که به طور خاص برای محاسبه مقدار هش طراحی شده است) به منظور استخراج بلوک بعدی در بلاکچین متحمل می شود. گره ای که قادر به یافتن مقدار hash است ،پاداش می گیرد.

بر خلاف اثبات کار ، در PoET ، یک تایمر تصادفی جداگانه که به طور مستقل در هر گره کار می کند ،اختصاص داده می شود. این تایمر تعیین می کند که کدام گره ، بلوک جدید بلاکچین را ایجاد می کند. این تصادفی سازی همچنین تضمین می کند که همه گره ها شانس یکسان برای برنده شدن دارند.

 

امنیت

الگوریتم PoET برای شبکه های بلاکچین مجاز است. به این معنی که هنگام تلاش برای پیوستن به شبکه ، یک تأیید ویژه از یک گره مورد نیاز است. این تأیید با استفاده از فناوری Intel’s Guard Extension (SGX) اینتل که برای اولین بار در سال 2015 ارائه شد ، حاصل می شود. SGX یک تأیید برای یک قطعه کد ایجاد می کند و از کد در برابر دسترسی خارجی محافظت می کند.

 

 

بکارگیری الگوریتم در بلاکچین به چه صورت انجام می شود؟

  • یک گره کد الگوریتم PoET را بارگیری می کند و با استفاده از SGX یک تأیید (کلید) برای کد ایجاد می کند.
  • گره هنگام درخواست ورود به شبکه ، این کلید را به سایر گره ها ارسال می کند. گره هایی که از قبل بخشی از شبکه بودند ، این کلید را تأیید می کنند.
  • گره جدید اکنون تایمر خاص خود را دارد که با مقدار تصادفی مقداردهی اولیه می شود. این تصادفی بودن توسط کد ارائه شده توسط SGX تضمین می شود.
  •   تمام گره ها با یک زمان تصادفی مقداردهی اولیه می شوند. اولین کسی که تایمرش منقضی می شود برنده می شود. و می تواند یک بلوک جدید ایجاد و آن را به بلاک چین فعلی متصل کند و پاداش می گیرد. سپس ، گره ها دوباره مقداردهی اولیه می شوند.

 

 

 

هر گره یک تایمر دارد و در زمان تعیین شده اجازه ایجاد بلاک دارد

 

 

اثبات زمان سپری شده (PoET) یک الگوریتم مکانیسم اجماع شبکه بلاکچین است که از استفاده زیاد منابع و مصرف زیاد انرژی جلوگیری می کند و با پیروی از یک سیستم قرعه کشی منصفانه روند را کارآمدتر نگه می دارد. PoET از یک سیستم قرعه کشی پیروی می کند که شانس برنده شدن را به طور مساوی در بین شرکت کنندگان شبکه گسترش می دهد و به هر گره شانس برنده شدن یکسان را می دهد.

 

طرز کار الگوریتم اثبات زمان سپری شده:

هر گره شرکت کننده در شبکه باید منتظر یک دوره زمانی تصادفی انتخاب شده باشد ، و اولین گره ای که زمان انتظارش تمام شد، برنده می شود و می تواند بلوک جدید را ایجاد کند. پس بلاکی که کمترین زمان انتظار را داشته باشد بلاک جدید را به بلاکچین اضافه می کند و اطلاعات لازم را در کل شبکه پخش می کند. سپس همان فرآیند برای کشف بلوک بعدی تکرار می شود.

 

 

 


بیشتر بخوانید :   وایت پیپر مونرو – قسمت دوم


 

 

 

مزایای اثبات زمان سپری شده (PoET)

در این الگوریتم به جای اینکه منابع دائما درگیر استخراج باشند ، به پردازنده اجازه می دهد تا به کارهای دیگر بپردازد .و در زمان مشخص شده توسط تایمر درگیر ایجاد بلاک شود.در نتیجه کارایی آن افزایش می یابد.

این روش شفافیت و قابلیت اعتماد بالایی را در شبکه ایجاد می کند و روشی کاملا منصفانه است.

PoET هزینه فرآیند اجماع را کنترل می کند .

 

معایب اثبات زمان سپری شده

  • SGX یک فناوری ستودنی و ابتکاری است ، اما پیشرفت های اخیر به وضوح باعث نگرانی در مورد استفاده از آن با اجماع PoET می شود. اینتل احتمالاً می تواند مسئله را در مورد آسیب پذیری حیاتی حل کند ، اما نقطه ضعف در اینجا اعتماد آشکار و ضروری به امنیت سخت افزار تخصصی است.
  • SGX به طور کامل توسط اینتل تولید می شود . بنابراین اعتماد به مدل اجماع به اینتل به عنوان یک شرکت یا یک شخص ثالث گسترش می یابد. که این موضوع در تناقض  با  از بین بردن واسطه ها در بلاکچین است.
  • فکت کوینز کوینز

 

 

برای ایجاد هر نوع اعتماد در بلاکچین ، گره ها باید در مورد پذیرش بلاک ها، در دفترکل توزیع شده ، به توافق برسند.در این مقاله به بررسی الگوریتم تحمل خطای بیزانس  می پردازیم:

 

به طور کلی الگوریتم های اجماع به دو دسته تقسیم می شوند:

  • الگوریتم های مبتنی بر اثبات
  • الگوریتم های مبتنی بر تحمل خطای بیزانس مانند BPFT ، Ripple، Tendermind

 

الگوریتم های مبتنی بر اثبات

در الگوریتم های مبتنی بر اثبات ، استخراج کنندگان باید ثابت کنند که آنها می توانند یک بلاک جدید ایجاد کنند. اثبات باید توسط گره های دیگر قابل تأیید باشد. الگوریتم های مبتنی بر اثبات مانند POW ، POS  ،DPOS ،POA،POE

 

الگوریتم های مبتنی بر تحمل خطای  بیزانس

الگوریتم های مبتنی بر تحمل خطای  بیزانس مانند BPFT ، Ripple،  Tendermind

مساله ژنرال های بیزانس مشکلی در علوم رایانه است که دشواری رسیدن چندین گره در یک سیستم توزیع شده برای رسیدن به توافق را توصیف می کند.

 

مساله ژنرال های بیزانس به شرح زیر است:

چندین ژنرال یک شهر را محاصره کرده اند. هر ژنرال ارتش خاص خود را دارد. چالش این است که ژنرال ها باید در مورد چگونگی حمله به شهر به اتفاق نظر برسند. اگر آنها به توافق نرسند ، حمله آنها ناموفق خواهد بود. ژنرال ها باید با پیام ارتباط برقرار کنند ، با این حال ، این پیام ها قابل اعتماد نیستند زیرا ممکن است پیام به ژنرال دیگر نرسد یا پیام جعل شود.

 

بنابراین دستیابی به توافق از این طریق غیرممکن است. در شبکه های بلاکچین هم مشکل مشابه رخ می دهد. که گره ها با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و باید به اجماع برسند. ممکن است به گره ها اعتماد نکنید یا شبکه معیوب باشد. به همین دلیل ، برخی از سیستم های زنجیره بلوک الگوریتم های اجماع مختلفی را برای غلبه بر این چالش ها اعمال کرده اند

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید

  • فکت کوینز کوینز

 

برای درک چگونگی عملکرد اثبات سهام واگذار شده یا اعطایی، ابتدا باید اصول الگوریتم های اثبات کار و اثبات سهام را که در مقالات قبل ذکر شده  مطالعه کنید.

بسیاری از افراد الگوریتم اجماع اثبات سهام واگذار شده یا اعطایی (DPoS) را نسخه کارآمدتر از  PoS می دانند. PoS و DPoS به عنوان جایگزینی برای الگوریتم اجماع اثبات کار مورد استفاده قرار می گیرند ، زیرا یک سیستم PoW ، به منابع خارجی زیادی نیاز دارد.

الگوریتم اثبات کار برای ایجاد یک دفتر توزیع پذیر ، غیرمتمرکز و شفاف مقدار زیادی کار محاسباتی انجام می دهد. در مقابل ، PoS و DPoS به منابع کمتری احتیاج دارند و بر این اساس ، پایدارتر و سازگار با محیط زیست هستند.

 

تاریخچه الگوریتم اجماع اثبات سهام اعطایی

الگوریتم توافق اثبات سهام (DPoS) توسط دنیل لاریمر( Daniel Larimer )، در سال 2014 ساخته شده است. Bitshares ، Steem ، Ark و Lisk برخی از پروژه های ارزهای رمزپایه هستند که از الگوریتم اجماع DPoS استفاده می کنند.

 

در این روش دارندگان سهام دیگر معتبر بودن بلاکها را تایید نمی کنند بلکه نمایندگانی را از طریق رای گیری انتخاب می کنند تا کار اعتبار سنجی بلاک ها را انجام دهند.

 

الگوریتم اجماع اثبات سهام اعطایی چگونه کار می کند؟

یک بلاکچین مبتنی بر DPoS بر اساس یک سیستم رأی گیری کار می کند که در آن ذینفعان کار خود را به شخص ثالث واگذار می کنند. به عبارت دیگر ، آنها قادر به رای دادن به چند نماینده هستند که شبکه را از طرف آنها امن می کند. این نمایندگان ، شاهد(witnesses) نیز نامیده می شوند. که مسئول دستیابی به اتفاق نظر در هنگام تولید و اعتبارسنجی بلوک های جدید هستند.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید

  • فکت کوینز کوینز

https://factcoins.com/3strategies-traders-know/

 

 

 


 از نظر تریدر حرفه ای مهم نیست بازار خرسی باشد یا گاوی


 

تریدر حرفه ای به روند بازار اهمیت نمیدهد. 

در این مقاله به 3 استراتژی که یک تریدر حرفه ای بدون توجه به روند بازار برای به دست آوردن سود بیشتربه کار میگیرد، اشاره خواهیم کرد.

تریدرهای تازه نفس و تازه کار فکر میکنند حرفه ای های این بازار صبح تا شب به مانیتورهایشان زل زده اند تا بتوانند معامله خوبی را انتخاب و سود کنند . اما این حقیقت ندارد.

آنچه تریدرهای حرفه ای را از متوسط متمایز میکند کنترل شبانه روزی بازار نیست، بلکه استفاده از استراتژی های آزمایش شده ایست که باعث میشود حرفه ای ها همیشه روی سود باقی بمانند. در این مقاله ما در مورد چگونگی استفاده معامله گران با تجربه از معاملات انتقالی (futures) آتی ، نرخ بهره (funding rate) و حد ضرر شناور( trailing stop ) بحث خواهیم کرد.

هیچیک از این استراتژیهای ساده نیاز به رباتهای معاملاتی خاص یا سپرده ى قابل توجه ندارند. بدین معنی که یک سرمایه گذار برای تولید سود به سرمایه کلانی نیاز ندارد.

 

کاربرد استراتژیهای بدون جهت (Non-directional strategies )

بازار کریپتو به بازار پر نوسان معروف است. بیشتر دارایی ها دربازه زمانی 1 تا 24 ساعته ممکن است نوسانی 2 یا 3 رقمی را تجربه کنند.

سرمایه گذاران جذب سودهای هنگفت و درخشان  این بازار شده اند. پس دیوانگی محض است که به دنبال سودهای 2 درصدی در ماه باشند. چرا سرمایه گذار درگیر چنین استراتژی “کم سودی “شود؟ اگر این تریدر در ماه 2 درصد سود کند پس سود سالانه او معادل با 27 در صد خواهد بود.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید

  • فکت کوینز کوینز

 

در ادامه قسمت سوم وایت پیپر اتریوم:

هدف اتریوم ادغام و بهبود مفاهیم اسکریپت نویسی، آلتکوین ها و پروتکل های متای مبتنی بر زنجیره است . این سیستم به توسعه دهندگان و برنامه نویسان اجازه میدهد برنامه های مبتنی بر اجماعی را ایجاد کنند که از قابلیت هایی مثل مقیاس پذیری، استاندارد سازی، ویژگی های کامل، سهولت در توسعه و تعامل متقابل و همزمان برخوردار باشند.

اتریوم از طریق آخرین لایه بنیادی انتزاعی این فعالیت را انجام می دهد. یک بلاکچینی که به زبان برنامه نویسی مبتنی بر تورینگ کامل نوشته شده.و  برای افراد شرایط ایجاد قراردادهای هوشمند و اپلیکیشن های غیرمتمرکز را فراهم میکند. تا از این راه قوانینی دلخواه برای مالکیت ،فرم های تراکنش و توابع انتقال وضعیت وضع کنند. مهمترین بخش این است که میتوان نسخه ای از Namecoin را  در دو خط کد نوشت. البته بقیه پروتکل ها مثل ارزها و سیستمهای اعتبار سنجی( رپیوتیشن) در کمتر از 20 خط کد نوشته میشوند.

قراردادهای هوشمند، جعبه های رمز نگاری شده با ارزشی هستند که تنها در صورت وجود شرایطی خاص قفل آنها باز میشود. این قراردادها میتوانند بر روی پلتفرم ما که بسیار قدرتمند تر ازپلتفرم بیتکوین است، ساخته شوند. قدرت مضاف این پلتفرم به خاطر وجود قابلیت هایی اعم از تورینگ کامل، بلاکچین هوشمند و وضعیت است.

حساب های کاربری اتریوم

در سیستم اتریوم، فاز ( وضعیت) از حسابهای کاربری ای تشکیل شده که هر حساب یک آدرس 20 بیتی دارد. انتقال وضعیت ،حامل مبلغ و اطلاعاتی بین کاربران است. 4 بخش یک حساب اتریوم عبارتند از:

  • عدد نانس، شمارش گری که برای اطمینان از اینکه هر تراکنش تنها یکبار پردازش شده به کار میرود.
  • مانده حساب فعلی به اتر.
  • در صورت وجود، کد قرارداد حساب کاربر.
  • فضای ذخیره سازی حساب کاربر .( به صورت پیش فرض خالی است)

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید

  • فکت کوینز کوینز

 

 

الگوریتم توافق ” اثبات سهام یا دارایی” در سال 2011 در انجمن Bitcointalk برای حل مشکلات الگوریتم اثبات کار ارائه شد. در حالی که هر دو هدف یکسانی برای دستیابی به اتفاق نظر در بلاکچین را دارند ، روند رسیدن به هدف کاملاً متفاوت است.

 

اثبات سهام چگونه کار می کند؟

در اثبات سهام ، نهادهایی به نام اعتبارسنج (Validator) وجود دارند که تراکنش ها را جمع آوری می کنند و بلاک های جدید ایجاد می کنند. در حالی که در اثبات کار ماینرها بلاک ها را استخراج میکنند. هرچه پول بیشتری در PoS سرمایه گذاری کنید ، شانس شما برای اعتبارسنجی یک بلاک جدید بیشتر است.

 

در  اثبات سهام، هیچ پاداش بلوکی وجود ندارد. انگیزه اعتبارسنج برای انجام اجماع صرفاً مبتنی بر جمع آوری هزینه های تراکنش ها است.

در واقع در اثبات کار ماینر ها برای استخراج بلاک جدید باید انرژی مصرف کنند اما در اثبات سهام نودها برای تایید بلاک ها باید شرط بندی کنند

 

 

 

 

 

 

اعتبارسنج (Validators)چیست؟

برای تبدیل شدن به یک اعتبارسنج ، کاربر نیاز به ارسال پول (سهام)در نوع خاصی از معاملات دارد. این وجوه در سپرده ای به نام حواله اعتبارسنج قفل می شوند و تنها درصورتی که اعتبارسنج طبق قوانین پروتکل عمل کند ،آزاد می شوند. اگر اعتبارسنج تراکنش تقلبی را در بلوک خود قرار دهد ، سهام  خود را از دست می دهد.

کاربرانی که می خواهند در اثبات سهام شرکت کنند ، لازم است مقدار مشخصی سکه را به عنوان سهام خود در شبکه قفل کنند. اندازه سهم ، تعیین کننده شانس انتخاب یک گره به عنوان اعتبارسنج بعدی برای تایید بلوک بعدی است. هرچه سهم بیشتر باشد ، شانس انتخاب نیزبیشترخواهد بود. برای اینکه در این فرآیند تنها ثروتمندترین گره های شبکه انتخاب نشوند ، روشهای منحصر به فردی در فرآیند انتخاب اعتبارسنج وجود دارد.

اعتبارسنج چگونه انتخاب می شود؟

الگوریتم Proof Of Stake از یک فرآیند شبه تصادفی برای انتخاب یک گره به عنوان اعتبار سنج استفاده می کند ، براساس ترکیبی از عواملی شامل سن ، تصادفی سازی و ثروت گره باشند.

اعتبار سنج معمولا به دو روش “انتخاب تصادفی” و “انتخاب بر اساس سن سکه” انتخاب می شوند.

در روش انتخاب تصادفی ، اعتبارسنجها با جستجوی گره هایی با کمترین مقدار هش و بالاترین میزان سهم انتخاب می شوند. و از آنجا که مقدار سهام به صورت عمومی قابل رویت است ، اعتبارسنج بعدی معمولاً توسط گره های دیگر قابل پیش بینی است.و این ممکن است باعث شود انتخاب اعتبارسنج عادلانه نباشد.

روش Coin Age Selection گره ها را براساس مدت زمان ذخیره سهامشان انتخاب می کند. سن سکه با ضرب تعداد روزهای نگه داشتن سهام به تعداد سهامی که دارند محاسبه می شود. هنگامی که یک گره بلاکی را تایید کرد ، سن سکه آن به صفر می رسد .و باید مدت زمان مشخصی را صبر کند تا بتواند بلاک دیگری را تایید کند .به این ترتیب همه گره ها شانس انتخاب دارند و این روش عادلانه تر است.

مقایسه اثبات سهام نسبت با اثبات کار

  • در روش اثبات انجام کار (Proof of Work)، ماینرها به نسبت توانایی در محاسبات و تایید بقیه ماینرها می تواند بلاک جدید را به زنجیره اضافه  و پاداش بگیرد .اما در اثبات سهام ماینرهایی که دارایی بیشتری دارند، به نسبت دارایی خود می توانند. عمل استخراج را انجام دهند.
  • اثبات سهام برای تأمین امنیت بلاکچین نیازی به مصرف مقدار زیادی برق ندارد. (تخمین زده می شود که بیت کوین و اتریوم به عنوان بخشی از سازوکار اجماع خود بیش از 1 میلیون دلار هزینه برق و سخت افزار در روز مصرف می کنند.)
  • Proof of Stake درهای وسیعی از تکنیک ها را باز می کند تا با استفاده از نظریه بازی از شکل گرفتن ، راه های مضر برای شبکه ممانعت کنند .(مانند خودخواهی استخراج در اثبات کار).
  • در اثبات کار هزینه ها نسبتاً زیاد اما بازدهی بالا است.اما در اثبات سهام هزینه ها کم و به نسبت بازدهی هم کمتر است.
  • در اثبات کار سرعت انجام تراکنش ها کمتر از اثبات سهام است

 

مزایا و معایب اثبات سهام

 

مزایای اصلی الگوریتم Proof of Stake بهره وری ، امنیت و انرژی است.

 

از آنجا که آسان و مقرون به صرفه است . تعداد بیشتری از کاربران برای اجرای گره ها ترغیب می شوند. این امر همراه با فرآیند تصادفی سازی باعث غیرمتمرکزتر شدن شبکه نیز می شود . زیرا برای استخراج بلوک ها دیگر به استخرهای استخراج نیاز نیست. و از آنجا که دیگر نیازی به انتشار بسیاری از سکه های جدید برای جایزه نیست. این امر به ثبات قیمت یک سکه خاص کمک می کند.

اما در این روش گره هایی که دارای سهام بیشتری هستند شانس بالاتری برای اتنخاب دارند که این امر موجب انتخاب ناعادلانه می شود.

  • فکت کوینز کوینز

 

 

هاوینگ چیست ، چه تأثیری بر قیمت بیت کوین میگذارد؟ و چه پیامدهایی برای استخراج کنندگان و آینده رمزارز در پی خواهد داشت؟ در این پست که برگرفته از مقاله سایت coindesk است به توضیح هر آنچه در این باب نیاز دارید، خواهیم پرداخت.

خلاصه هاوینگ 

وقتی کلمه هاوینگ یا همان نصف شدن به گوشمان میخورد قاتلی را تجسم میکنیم که یک تبر در دست دارد . اما در واقع این طور نیست و این فقط یک لقب است. لقبی که به یکی از مهمترین اتفاقات در تاریخچه بیتکوین نسبت داده شده است.

آخرین هاوینگ بیت کوین در تاریخ 11 مه سال 2020 انجام شد. هاوینگ بعدی احتمالاً در سال 2024 صورت میگیرد.

هاوینگ هر 4 سال یکبار انجام میشود.در ماه مه سال 2020،تعداد بیت کوین هایی که هر 10 دقیقه به عنوان پاداش به ماینرهای شبکه داده میشد از 12.5 به 6.25 کاهش پیدا کرد. این رویداد مهمی بود که باید اتفاق می افتاد. چرا که پیش از این هم 2 بار انجام شده بود.

جذابیت یک دارایی زمانی زیاد میشود که توجه همه کاربران به رویدادی که قرار است در آینده اتفاق بیفتد جلب شود. در شبکه بیت کوین این رویداد مهم همان هاوینگ است.

وقتی میزان رمزارز وارد شده به سیستم به طور ناگهانی کاهش پیدا کند، در صورتی که تقاضا هنوز همانقدر زیاد باشد ،افزایش قیمتآن رمزارز را در پی خواهد داشت . به همین ترتیب ، این رویداد منجر به بحث پرشوری در مورد پیش بینی قیمت بیت کوین و نحوه واکنش بازار به این رویداد شده است.

به گفته مایکل دوبرووسکی (Michael Dubrovsky)، بنیانگذار بنیاد غیرانتفاعی PoWx :

” اگر ماینرها بیت کوین کمتری بفروشند، پس تعداد بیت کوینی که برای خرید در دسترس خواهد بود هم کم میشود.”

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.

  • فکت کوینز کوینز

 

در این مقاله به مقایسه ارزش ارزهای دیجیتال و دیگر منابع مالی میپدازیم. البته سعی داریم با در اختیار گذاشتن اطلاعات کافی قضاوت را به خودتان بسپاریم. تا شما تصمیم بگیرید که کدام یک از این منابع برای سرمایه گذاری طولانی مدت مناسبترند؟

در ابتدای امر بهتر است بدانید احتمال اینکه در طول 100 سال حدود 90 درصد از پس انداز فیات خودتان را تنها به خاطر تورم از دست بدهید هست.  حتی ممکن است آن سرمایه به خاطر بسیاری مسائل ارزش خودش را روز به روز از دست بدهد. اما هرگز چنین اتفاقی برای بیت کوین های شما نخواهد افتاد.

بیت کوین در حصر سازمانها 

در زمان نگارش این مقاله، سرمایه گذاران سازمانی حدود 3.6 درصد از بیت کوین های موجود را به عنوان سرمایه گذاری طولانی مدت ذخیره کرده اند. طبق داده های موجود، 13 نهاد نزدیک به 600،000 بیت کوین دارند. که ارزش آنها معادل 6.9 میلیارد دلار است. سردمدار این سازمانها، شرکت Microstrategy است. که مالک تقریباً 38.250 بیتکوین میباشد( معادل 450 میلیون دلار). هولدینگ گلکسی دیجیتال (Galaxy Digital ) با دارایی بالغ بر 16651بیت کوین ( 198 میلیون دلار) ، در جایگاه دوم قرار دارد. سومین شرکت اسکوئر است . که مؤسس آن جک دورسی میباشد. وی هم اکنون مالک 4.709 بیت کوین است.

به علاوه، برخی از کمپانی ها به مشتریان خود برای سرمایه گذاری در بیت کوین کمک میکنند. از این میان میتوان به سرمایه گذاری های Grayscale از طریق صندوق سرمایه گذاری GBTC اشاره کرد .که این وجه حدود 450،000 بیت کوین میباشد. در واقع مقدار واقعی پول نقدی که در خزانه ها نگه داری میشود تریلیون ها دلار آمریکا است.اما با در نظر گرفتن اینکه سرمایه 9 کمپانی در بورس S&P 500 نزدیک به 600 میلیارد است. و اگر تنها 5 درصد از این سرمایه به بیتکوین تبدیل شود، مقدار بیت کوین تحت اختیار شرکتها و سازمانها 5 برابر میشود مسئله جالبتر خواهد شد.در اینجا سؤالی که پیش می آید این است که:

بیت کوین در کجای سبد سرمایه گذاری شرکتها قرار میگیرد؟

محتمل ترین جواب ” سرمایه گذاری جایگزین” است. حال از آنجایی که برقراری تعادل بین سرمایه های قدیمی و جایگزین اصلاً کار ساده ای نیست، احنمالاً تمایل برای خرید این رمزارزها کاهش می یابد.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.

 

  • فکت کوینز کوینز