فکت کوینز

آموزش جامع بلاک چین و ارزهای دیجیتال

فکت کوینز

آموزش جامع بلاک چین و ارزهای دیجیتال

فکت کوینز

''فکت کوینز'' حاصل تلاش یک تیم متخصص وعلاقمند درزمینه بلاک چین وارزهای دیجیتال است که سعی می کند مقالات آموزش های مرتبط را با کیفیت بالا به علم اندوزان ارائه نماید وب سایت www.factcoins.com

طبقه بندی موضوعی

۲۲ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

 

در ادامه مقالات قبلی در باب خطرات و حملات احتمالی مهاجم ها به شبکه بیت کوین، در این مقاله به بررسی چند حمله دیگر میپردازیم.

 

  • مهاجم می تواند با پیدا کردن نقصی در الگوریتم گواه اثبات کار، فرآیند را جعل کند.

اگر مهاجمی بتواند عیب و ایرادی در الگوریتم گواه اثبات کار پیدا کند، بدون انجام فعالیت مورد نیاز برای امنیت شبکه بیت کوین ، به راحتی میتواند کارمزدها و پاداش های حل بلاک را دریافت کند.

 

قابلیت های امنیتی

  • گواه اثبات کار روی الگوریتم هش SHA-256 ساخته شده است. بیش از یک دهه است که از این الگوریتم استفاده میشود. و وجود آن برای بیشتر اپلیکیشن های امنیتی دیجیتال ضروری است. همگان بر این باورند که الگوریتم یاد شده بسیار امن است.
  • بیش از 8 سال است که الگوریتم اثبات کار بیت کوین بر روی این شبکه فعال است. و مهاجم از تنها نقص پیدا شده در این شبکه میتواند برای جعل 20% از کارش استفاده کند.

 

حملات گذشته

https://www.asicboost.com/

 

اگرچه به خاطر نقصی به نام ” انعطاف پذیری تراکنش” قبلاً مهاجمان موفق به تعرض به شبکه شده اند .اما در حال حاضر این مشکل رفع شده است.

 

  • یک مهاجم می تواند تمام سخت افزارهای مورد استفاده برای تأیید معاملات بیتکوین را بدزدد.

 

اگر یک مهاجم بتواند کنترل تمام سخت افزارهای مورد استفاده در تأیید معاملات بیت کوین را بدست آورد ، می تواند از برخی یا همه معاملات بیت کوین جلوگیری کند.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.

  • فکت کوینز کوینز

 

 

فناوری بلاکچین ستون فقرات ارز رمزنگاری شده است و برای ایمن نگه داشتن داده ها از رمزنگاری (Cryptography) استفاده می کند.در این مقاله به بررسی مفهوم رمزنگاری در ارزهای دیجیتال و بلاکچین خواهیم پرداخت.

عملکرد و امنیت ارزهای فیات

قبل از اینکه ارز رمزنگاری شده را درک کنیم ، بیایید ابتدا برخی از ارزهای اساسی مورد استفاده در سراسر جهان را بررسی کنیم. این ارزها به عنوان ارزهای فیات نیز شناخته می شوند.در تصویر زیر برخی از کشورها و ارزهای رایج آنها مشخص شده است.

امنیت ارزهای فیات

 

برخی از مشخصات ارزهای فیات به شرح زیر است:

  • متعلق به دولتهای کشورها است
  • به طور متمرکز از طریق بانک ها یا اشخاص حقوقی کنترل می شوند
  • تورمی هستند ، به این معنی که ارزش پول کاهش می یابد
  • از ویژگی های امنیتی مختلفی برای جلوگیری از جعل و تقلب برخوردار هستند ، اما جعل آنها غیرممکن نیست.

از آنجا که جعل ارز غیرممکن نیست ، مجری قانون برای متوقف کردن و محاکمه افرادی که در جعل ارزهای فیات دستگیر شده اند ، وارد عمل می شود.

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.

 

  • فکت کوینز کوینز

فکت کوینز در راستای افزایش دانش همشهریان برای آموزش حضوری ارزدیجیتال در اصفهان اقدام به برگزاری دوره های حضوری و برگزاری کلاس آموزش ارز دیجیتال در اصفهان کرده است.

پس از طی کردن دوره ی حضوری ارز دیجیتال در اصفهان شما با مقدمات و مفاهیم ابتدایی بیت کوین و ارزهای دیجیتال آشنا خواهید شد و در ادامه با تمامی مباحث بیت کوین اعم از پیدایش و سازنده ی بیت کوین تا محل سرمایه گذاری آن در این دوره ی حضوری در اصفهان آشنا خواهید شد .اگر به تازگی قصد ورود به بازار ارزهای دیجیتال را داشته باشید شاید برای شما سوال باشد که بیت کوین چیست و چگونه می توان اقدام به خرید بیت کوین در اصفهان  کرد و یا تفاوت کوین و توکن چیست؟ و آلت کوین ها چه هستند و چگونه می توان روی آلت کوین ها سرمایه گذاری کرد. با تمامی ترفند ها و منابع پیگیری اخبار حوزه ی ارزهای دیجیتال آشنا خواهید شد . در این دوره ی حضوری ارزهای دیجیتال در اصفهان سعی شده است با تمامی اصطلاحات بازار رمز ارزها آشنا شوید و با پرکاربردترین سایت های مرتبط و صرافی های خارجی آشنا شوید. سوال افراد زیادی این است که آیا بیت کوین امن است و امنیت ارزهای دیجیتال برای سرمایه گذاری در این حوزه تضمین شده است ؟ در این دوره ی حضوری ارزهای دیجیتال در اصفهان تمامی ابهامات برای شما در این حوزه برطرف می شود و می توانید پس از این دوره با خیال راحت در حوزه ی ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کنید و درآمد دلاری داشته باشید.

 

درصورت تمایل برای شرکت در دوره ی حضوری ارز دیجیتال در اصفهان و اطلاعات جامع دوره اینجا کلیک نمایید.

  • فکت کوینز کوینز

 

در این مقاله ضمن بررسی ایرادات شبکه اتریوم به معرفی اتریوم 2.0 و همچنین فازهای متفاوت مرحله آخر بروز رسانی این شبکه خواهیم پرداخت. همین ابتدای امر بهتر است با نام صحیح این پروژه آشنا شویم. عوام آن را به اتریوم 2 میشناسند اما نام اصلی آن سرِنیتی Serenity است. این شبکه هم مثل اتریوم ، شبکه بلاکچین است اما میتوان گفت نسخه بروز رسانی شده اتریوم قبلی است. واضح است که توسعه دهندگان اتریوم با مشاهده ایراداتی در این شبکه فعلی به فکر ارتقاء آن افتادند.

آیا میدانید ایرادات وارد بر شبکه فعلی اتریوم چیست؟

همانطور که در مقاله های قبلی اتریوم توضیح دادیم ، اتریوم دومین شبکه بلاکچین در بازار رمز ارز از نظر ارزش مبادلات است.شبکه متن بازی که قابل برنامه نویسی است. در حال حاضر الگوریتم اتریوم بر مبنای گواه اثبات کار است.یعنی این ماینرها هستند که علاوه بر تأیید تراکنش ها و قراردادن آنها در بلاک، اترهای این شبکه را هم استخراج میکنند.

از آنجایی که ماینرها به منظور انجام اینگونه فعالیت ها به دستگاه های ماینر بسیار پر قدرتی نیاز دارند و با مصرف مقادیر زیادی از انرژی به محیط زیست آسیب میزنند، کارمزد تراکنش های این شبکه بالاست. البته سرعت انجام تراکنش های اتریوم هم بسیار کند است. این مسئله تحت عنوان مقیاس پذیری شبکه شناخته میشود.

 

بنابراین توسعه دهندگان اتریوم به فکر بروز رسانی شبکه افتادند.

این بروزرسانی همان راه اندازی اتریوم 2 یا شبکه سرِنیتی است. این پروژه عظیم که به انقلابی در شبکه اتریوم معروف شده از سال 2015 آغاز به کار کرد. شبکه اتریوم با انتشار مقاله ای درباره مسیر راه اندازی و توسعه آن فعالیتش را آغاز کرد. همانطور که گفتیم اجرای فورک سرِنیتی اقدامی بزرگ و گسترده به حساب می آمد و پیاده سازی آن در یک گام غیر قابل تصور بود. لذا کارشناسان با معرفی چهار مرحله اساسی این عملیات( فورک) ، روند پروژه را شفاف سازی کردند.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید.

  • فکت کوینز کوینز

 

در مطالب قبلی به صورت مجزا انواع فناوری های دفترکل توزیع شده (DLT) را بررسی کردیم.در این مقاله به مقایسه این ساختار ها می پردازیم.

مقدمه

بلاکچین برای اولین بار بلافاصله پس از بیت کوین ، اولین ارز دیجیتال ، محبوب و معروف شد. دهه گذشته شاهد تحولات جالبی است که در آن بلاکچین موارد دیگری را علاوه بر تأمین ارزهای رمزپایه ، مورد استفاده قرار داده است.

با این حال ، ناکارآمدی های سیستماتیک و مشکلات مقیاس پذیری منجر به این شد، که توسعه دهندگان به دنبال راه حل هایی خارج از بلاکچین باشند. به همین ترتیب ، تحولات دیگری مانند Holochain ، (DAG) و هش گراف وجود دارد. هدف اصلی این فناوری ها این است که بلاکچین را در برابر مشکلات جدید و پیش بینی نشده حفظ کنند.

ظهور راه حل های جدید ، که اساساً با بلاکچین مبتنی بر ساختار داده ها متفاوت است ، بحث های اساسی و در عین حال قابل توجه دیگری را نیز در مورد بهترین شبکه ها ارائه داده است. از این منظر ، این مقاله قصد دارد تا شبکه های مختلف را بررسی کرده و نقاط قوت و محدودیت های مختلف آنها را مطرح کند.

 

 

DLT های جدید به دنبال دستیابی به تراکنش های بالاتر در هر ثانیه (TPS) هستند.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید

  • فکت کوینز کوینز

 

در ادامه قسمت ششم وایت پیپر اتریوم:

Miscellanea And Concerns

اجرای GHOST اصلاح شده در شبکه اتریوم

Greedy Heaviest Observed Subtree” (GHOST) پروتکل نوینی است که اولین بار در دسامبر سال 2013 توسط یوناتان سمپولینسکی و اویو زوهر معرفی شد. بسیاری از بلاک هایی که خیلی سریع حل میشوند بیات (stale )میشوند و امنیت کمی دارند. مثلا اگر ماینر A بلاکی را حل کند و ماینر B قبل از اینکه بلاک شخص A به شبکه ارسال شود بلاک دیگری را حل کند ، بلاک ماینر B، هدر میرود و به امنیت شبکه کمک نمی کند .

علاوه بر این ، مورد “تمرکز” هم وجود دارد: اگر ماینر A استخری با 30 درصد قدرت هش باشد و ماینر B تنها 10 درصد قدرت داشته باشد، 70 درصد امکان دارد که تولیدکننده این بلاک بیات شده ماینر A باشد و فقط 10 درصد این احتمال داده میشود که ماینر B آن را ایجاد کند.

پروتکل GHOST

پروتکل GHOST اشکال امنیتی شبکه را از طریق درج بلاک های بیات در طولانی ترین زنجیر ،حل میکند. به عبارت دیگر ، نه تنها والدین و اجداد بعدی یک بلاک ، بلکه فرزندان بیات اجداد بلاک (در اصطلاحات اتریوم ، “عموها”) به محاسبه اینکه کدام بلاک با بیشترین گواه اثبات کار پشتیبانی میشود ،اضافه میشوند.

برای حل مشکل دوم، ما از پروتکل توصیف شده توسط Sompolinsky و Zohar فراتر می رویم ، و همچنین اجازه می دهیم که بلاک های بیات در زنجیره اصلی ثبت شوند تا پاداش بلاک را دریافت کنند: یک بلاک بیات 93.75٪ پاداش پایه خود را دریافت می کند ، و برادرزاده که شامل بلاک بیات می شود ، باقی مانده 6.25% را دریافت می کند. و اما کارمزدهای تراکنش(اترها) به عموها تعلق نمی گیرد.

اتریوم نسخه ساده شده GHOST را اجرا می کند که فقط پنج سطح پایینتر از این پروتکل است . فقط یک بلاک بیات میتواند توسط فرزند نسل دوم تا پنجم والدین خود به عنوان عمو درج شود نه بلاک هایی که رابطه دورتری دارند (به عنوان مثال فرزند نسل ششم والدین ، یا فرزند نسل سوم پدربزرگ و مادربزرگ).

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید

  • فکت کوینز کوینز

 

رادیکس (Radix)یک دفتر کل عمومی و غیرمتمرکز است که برای حمایت از ایجاد برنامه ها و با تمرکز بر امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) ساخته شده است.

 

مقدمه و معرفی رادیکس (Radix)

رادیکس یک الگوریتم اجماع جدید به نام Cerberus برای کمک به امنیت شبکه دارد.و عملکرد بهتری (به عنوان مثال ، مقیاس پذیری) را ارائه می دهد که می تواند برای برنامه های خاص مطلوب باشد.

Radix همچنین دارای محیط اجرای قرارداد هوشمند خود (یعنی ماشین مجازی) با نام Radix Engine است. هدف این پروژه این است که یک لایه اصلی جایگزین برای بلاکچین هایی مانند Ethereum جهت توسعه برنامه های DeFi باشد. رادیکس توکنی به نام XRD دارد که دارندگان می توانند با استفاده از آن در سازوکار اجماع Proof-of-Stake (PoS) شبکه شرکت کرده و پاداش کسب کنند.

 

 

 

رادیکس (Radix) جایگزینی برای بلاکچین

 

 

در سال 2013 ، با استفاده از تالارهای گفتمان bitcointalk.org ، هیوز طرحی به نام eMunie را آغاز کرد. او بین سال 2013 و اواخر 2016 قبل از استقرار در یک ساختار داده به نام Tempo ، چندین گزینه برای مقیاس پذیری پروتکل های غیر متمرکز ، از جمله Block trees ، DAGs و Channel Asynchronous State Trees ، را آزمایش کرد.

 

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید

  • فکت کوینز کوینز

 

 

در این مقاله به بررسی فناوری هولوچین (Holochain) جایگزینی برای بلاکچین می پردازیم.برای مطالعه سایر فناوری های رقیب بلاکچین مقالات را دنبال کنید.

 

معنی کلمه  Holochain چیست؟

نام Holochain از کلمه “whole”  گرفته شده است که نشان می دهد از فناوری های مختلفی تشکیل شده است.

سه فناوری رمزنگاری کلیدی مورد استفاده در Holochain عبارتند از:

  • هش (Hashchains)
  • امضای رمزنگاری (Cryptographic singing)
  • جدول هش توزیع شده (DHT یا Distributed Hash Table)

همچنین هولوچین از الگوهای holistic قدرت میگیرد.و به همین دلیل از این نام استفاده شده است.

 

تعریف فناوری Holochain

هولوچین (Holochain) یک فریم ورک توسعه منبع باز و پروتکل شبکه است. این امکان را برای شما ایجاد می کند تا برنامه هایی بدون سرور با سطح بالایی از امنیت و قابلیت اطمینان داشته باشید. هر کاربر برنامه را روی دستگاه خود اجرا می کند. داده های خود را ایجاد و ذخیره می کند و مستقیماً با سایر کاربران ارتباط برقرار می کند.

 

 

 

هولوچین چیست؟

 

 

مشکل معماری متمرکز چه بود؟

همه ما با معماری کلاینت / سرور آشنا هستیم. این معماری راحت است ، امکان نگهداری آسان را فراهم می کند و به خوبی پشتیبانی می شود. همچنین کنترل حقوق دسترسی و اجرای قوانین تجاری را برای شما آسان می کند.

 

 

 

معماری کلاینت سرور

 

 

اما به عنوان یک نقطه کانونی برای پردازش و ذخیره سازی ، برنامه شما را آسیب پذیر می کند چون :

  • یک هدف جذاب برای هکرها است.
  • از کارافتادن سرور مرکزی شبکه را از کار می اندازد.
  • اطلاعات خصوصی کاربر کنترل می شود.

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید

  • فکت کوینز کوینز

 

در این مقاله سعی داریم به کاربران حوزه رمزارز یادآور شویم که اگر قصد دارید عزیزانتان بعد از مرگ شما به دارایی های دیجیتالتان دسترسی داشته باشند ،  باید به فکر برنامه هایی از پیش تعیین شده باشید. با ما همراه شوید تا در ادامه به بررسی این راهکارها بپردازیم.

رمزارزهایتان را برای نسل بعدی به ارث بگذارید.

با محبوبیت هرچه بیشتر سرمایه گذاری در حوزه رمزارز، نگرانی های سرمایه گذاران هم بیش از پیش شده. آنها دائماً از خود میپرسند: بعد از مرگ چه بر سر بیت کوین هایم خواهد آمد؟

 

طبق مطالعه سال 2020 مؤسسه Cremation ، علیرغم نگرانی زیاد این سرمایه گذاران، علاقه آنها به قید کردن دارایی هایشان در وصیت نامه 4 برابر کمتر از سرمایه گذاران عادی است.

 

همانطور که در وایت پیپر بیتکوین هم ذکر شده، این رمزارز، نسخه پول الکترونیکی کاملاً نظیر به نظیر است. با استفاده از این شبکه پرداخت های آنلاین بدون گذشتن از یک مؤسسه مالی از یک شخص برای شخص دیگری ارسال میشوند. بیتکوین شبکه توزیع شده ایست که تحت کنترل هیچ قدرت مرکزی قرار ندارد. پس هیچ کس جز مالکان آن قادر نیست مدیریت و کنترل بیت کوین را به دست گیرد.

در نتیجه سالانه میلیون ها دلار بیت کوین با مرگ صاحبانشان در این شبکه گم میشوند و از این طریق از چرخه خارج میشوند. به گزراش شرکت خدمات بیمه رمزنگاری Coincover  ، در زمان انتشار این مقاله حدود 4 میلیون بیتکوین پس از قطع دسترسی ، از گردش خارج شده اند. که احتمالاً بخش عمده ای از آنها ناشی از مرگ است.

اینها همه بدین معنا نیست که رمزارزهایی مثل بیتکوین قابل وصیت کردن نیستند و با مرگ صاحبانشان برای همیشه در کنار آنها دفن میشوند. در واقع راه های زیادی برای سرمایه گذاران هست تا بتوانند رمزارزهایشان را برای نسل بعد به ارث بگذارند. اما هرکدام از این روشها نیازمند تصمیم گیری و برنامه ای از پیش تعیین شده است. و از همه مهمتر داشتن دانش کلی در باره نحوه کار رمزارز هم ضروری است.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید

  • فکت کوینز کوینز

 

 

هش گراف (Hashgraph) ادعا می کند که فوق العاده سریع است: گفته می شود می تواند بیش از 250000 معامله را در ثانیه انجام دهد.

Blockchain هنوز منسوخ نشده است. به خصوص در سازمان های خصوصی ، به عنوان یک دفتر توزیع شده خصوصی ، دارای مزایایی است و می تواند به اندازه کافی سریع باشد. علاوه بر این ، پیشرفت های Blockchain در دست بررسی است و ممکن است به بهبود عملکرد و دامنه کاربرد آن کمک کند. آنچه اهمیت بلاکچین را نمایان تر می کند دو ویژگی مهم آن است: تمرکززدایی و تغییرناپذیری داده ها.

امروزه بسیاری از افراد فناوری دفتر کل توزیع شده را با بلاکچین برابر می دانند . با گذشت زمان ، تازه واردان وارد بازار رمزنگاری می شوند و راه حل های جدیدی ارائه می دهند.

 

هش گراف(Hashgraph) چیست؟

هش گراف از روش کاملاً متفاوتی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات و ایجاد اجماع استفاده می کند: شایعات(gossip)

واکنش شما زمانی که شایعاتی در مورد یک موضوع می شنوید، چیست؟ ، بلافاصله سوالاتی از جمله “چه کسی به شما چنین گفته است؟” ، “چه زمانی شنیدید؟” ، “چه کسی دیگری می داند؟” به ذهنتان خطور میکند

 

 

 

 

استفاده از شایعه در هش گراف

 

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فکت کوینز مراجعه نمایید

  • فکت کوینز کوینز